sina کاربر جدید وضعيت: آفلاين 21 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 23 خرداد ماه ، 1389 15:00:31 موضوع مطلب: لطفا از خودتون و از انگیزتون بگید
با سلام و تشکر خدمت مدیر سایت (admin)
از مدیر محترم سایت تشکر می کنم و از ایشون میخوام که بیشتر راجب خوشون و انگیزشون از ایجاد سایت بگن و در ضمن یه سوال : آیا شما با نویسنده داستان های خدامراد ارتباط دارید؟ و این سایت رو با هماهنگی ایشون ایجاد کردید؟
ebrahim کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 6 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 3 پست
ارسال شده در: شنبه، 29 خرداد ماه ، 1389 17:22:37 موضوع مطلب:
سلام ... من خیلی وقت بود که میخواستم مطالب پراکندهای که از خدامراد تو شبکه بود رو جمع آوری کنم و در قالب یک سایت ارائه بدم ... تا همشون یک جا باشه ...و به آقای سینا هم ایمیل زده بودم ...و در گروه ایشان هم در گوگل عنوان کرده بودم ...
هدف من این است که دیگران را نیز با این نگرش زیبا به زندگی آشنا کنم ..و هیچ دخل و تصرفی هم در نوشته ها نیست و تمام مطالب از شبکه جمع آوری شده و در کنار هم آمده است ....
در ضمن از آن جایی که اشو نیز در همین راستا میباشد مطالب ایشان را هم در سایت آورده ام که فوق العاده است ...
کاربرانی که برای این ارسال از ebrahim تشکر کرده اند sina
Admin کاربر جدید وضعيت: آفلاين 6 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 12 امتياز: 880 تشکر کرده: 1 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 10 تير ماه ، 1389 12:58:05 موضوع مطلب:
سلام ...خیلی خوشحال میشم اگر دوستان تو ارائه مطالب نظر بدن و بنده رو کمک کنن..هر کس دوست داره مطلب بزنه تو سایت ایمیل بزنه تا حق دسترسی به مطالب رو بهش بدم ...